Suunnistus

Uutisia

Kauden 2018 alustava kuntorastikalenteri julkaistu

3.3.2018
Kauden 2018 alustava kuntorastikalenteri on julkaistu. Linkki sinne löytyy vasemmasta valikkopalkista valitsemalla EuVen kuntorastit.

Eurajoen Veikot on yksi Hiisirastin jäsenseuroista ja kilpailutoiminta tapahtuu pääasiassa Hiisirastin kautta. Myös tiedotus suunnistustapahtumista on keskitetty Hiisirastin sivuille.

Suunnistuskoulu käynnistyy Eurajoella 11.4.2018 klo 18 Veikkojen Majalla

Eurajoen Veikkojen suunnistuskoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 7-15- vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, mutta myös vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita. Suunnistuskoulussa pääset tutustumaan ohjatusti ja turvallisesti suunnistuksen perusteisiin sekä liikkumaan metsässä kartan avulla. Pidätpä sitten kilpailemisesta tai haluat oppia liikkumaan kartan kanssa metsässä ilman kilpailuhaluja, olet tervetullut suunnistuskouluun. Kilpailunhaluisille suunnistuskoulu tarjoaa hyvät lähtökohdat kilpailuja varten ja seikkailunhaluisille taidon kulkea metsässä kartan kanssa ilman kiirettä.

Suunnistuskoulun ohjelma

Suunnistuskoulut alkavat aina klo 18. Harjoituskerrat kestävät noin 1-1,5h. Suunnistuskoulu kokoontuu aina keskiviikkoisin kevään aikana 12 kertaa.

Suunnistuskoulun maksut 2018

Suunnistuskoulun maksu on 40 euroa/osallistuja. Suunnistuskoulussa on käytössä sisaralennus. Perheen ensimmäinen lapsen maksu 40 euroa, toisen 30 euroa, kolmannen 25 euroa ja sitä seuraavien 25 euroa. Maksu sisältää:

  • Keväällä 2018 huhtikuusta kesäkuulle 12 ohjattua harjoituskertaa
  • Ryhmävakuutuksen suunnistuskoulukerroille
  • Vuodelle 2018 vakuutuksettoman Nuori suunta-kortin, joka oikeuttaa osallistumaan alle 14-vuotiaiden suunnistuskilpailuihin Suomessa.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä Hiisirastin suunnistuskoulun vastuuvetäjään Antti Rantalaan, suunnistuskoulu.hiisirasti@gmail.com, 041-4343394                          

Lisätietoja myös Hiisirastin ja Eurajoen Veikkojen kotisivuilta!

Muut tapahtumat

Eurajoella kesäkauden 2017 aikana järjestetyt kunto-/iltarastit löytyvät vasemman laidan valikosta tai sitten tästä klikkaamalla.

Eurajoen Verkkokarin Lahdenperän virkistyskeskuksessa on mahdollista testailla MOBO, eli mobiilisuunnistusta. MOBO-suunnistusta varten tarvitset älypuhelimen tai tabletin ja siihen ilmaisen MOBO-sovelluksen, jonka voit asentaa laitteesi sovelluskaupasta. Tarkemmat ohjeet mobiilisuunnistuksen saloihin tutustumiseksi löytyvät Suunnistusliiton sivulta.

Lue Eurajoen koulujen kiintorastiverkostosta.