Eurajoen Veikkojen LED-infotaulu asennettu

10.6.2016

Torstaina 9.6. Portilla kahvilla istuskelleet seurasivat ihmeissään, mitä Säästöpankin/R-kioskin nurkalla oikein tapahtuu. Eurajoen Veikkojen LED-infotaulua nostettiin paikoilleen.

Edustusjoukkueemme nostaessa Eurajoen Veikkojen pesäpallotoiminnan uudelle, kilpaurheilutasolle halusimme parantaa tiedotusta niin, että kaikki Eurajoella tietäisivät, koska pesiskentällä tapahtuu. Syntyi idea jättiscreenin hankkimisesta. Ajatusta lähdettiin viemään eteenpäin ja yhteistyössä Eurajoen Säästöpankin kanssa löydettiin infotaululle paikka näkyvältä paikalta keskeltä kirkonkylää.

Taulun paikalleen tuominen ei ollut ihan yksinkertainen asia ja haluammekin sydämellisesti kiittää suuren työn tehneitä yhteistyökumppaneitamme: sähköliike Tmi Veli-Pekka Kurosta, rakennesuunnittelija Rakenne-Rauma Oy:tä, Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:tä, kiiinnityspalkit tehnyttä V-K Teräsrakenne Oy:tä sekä Veljet Mäkilä Oy:tä, joka käytännössä nosti ja asensi taulun telineineen paikoilleen.

Infotaululla tulemme kertomaan paitsi edustuksen peleistä, myös juniorien otteluista, jotka ovat myös hienoa katsottavaa. Kaikki joukkueet saavat ylimääräistä potkua kannustavasta yleisöstä ja ostokset kioskista tukevat toimintaamme. Pesäpallon lisäksi mainostaulu on myös yleisurheilun, suunnistuksen, tenniksen, kuntoilun ja hiihtojaoston käytössä.

Infonäyttö on näkyvä mainospaikka myös kaikille muille, jotka haluavat viestinsä nopeasti koko kunnan tietoisuuteen. Sitä voivat käyttää niin paikalliset yritykset kuin myös yhdistykset. Tätä mainostilaa myy Eurajoen Veikot ja sen tuotto käytetään monipuolisen urheilutoiminnan edistämiseen Eurajoella. Mainostilan varaukset osoitteella eurajoenveikot@gmail.com.

Hinnat:

 • mainosaika 5 sek/kerta
 • näyttö vähintään kerran kahdessa minuutissa
 • normaalihinta: 100 €+ alv/vko tai 20 €+ alv/päivä
   
 • yli 3 vkon sopimukset: 50 €+ alv/vko 4. viikosta eteenpäin (100+100+100+50+50…)
 • 3 kk sopimus: 700 €+alv/vko + mainoksen vaihto 20 €+ alv/kerta
   
 • Eurajoen yhdistyksille 10 € + alv/päivä, max. 5 yhdistysilmoitusta kerrallaan
 • ei yksityishenkilöille