Haetaan valmentajia

 

HAETAAN EUVEPESIKSEN TOIMINTAAN LISÄÄ MOTIVOITUNEITA VALMENTAJIA

 

Millainen on tekemisen meininki?

EuVePesiksen kasvavan junioritoiminnan keskiössä on toisten kunnioittamiseen ja kannustamiseen sekä liikunnalliseen elämäntapaan ohjaava toimintatapa. Junioreista ja heidän huoltajistaan on muodostunut tiivis ryhmä, jossa huumori kukkii sopivassa määrin. Täällä harrastetaan tosissaan, mutta ei vakavalla naamalla.

Tällä hetkellä junioritoiminnassa on mukana yhteensä noin 50 mahtavaa ja kehityskelpoista nuorta. Seuran E-tytöt, E-pojat ja F-pojat ovat pelanneet päättyvällä kaudella Länsi-Suomen pelisarjaa sekä edustaneet yhteensä kolmella eri leirillä kesän aikana. G-juniorit ovat osallistuneet alueen pienpeliturnauksiin. D-juniorit ovat tällä kaudella pelanneet yhteistyössä Säkylän ja Ulvilan kanssa. Tulevaa kautta varten on tarkoitus tarjota harjoitteluryhmät ja joukkueet kaikille ikäryhmille C-ikäisiin saakka.

Päättynyt kausi on ollut myös menestys, esimerkiksi E- ja F - pojat voittivat molemmat oman aluesarjansa tänä kesänä ja E-tytöt olivat sarjassaan kolmansia.

Miten meillä harjoitellaan?

Kesäkaudella harjoitukset toteutetaan upeassa kunnossa olevalla Eurajoen pesäpallokentällä. Talvikaudella harjoitukset tapahtuvat Eurajoen Yhteiskoulun salissa ja vaihtelevin harjoituksin myös esimerkiksi ulkokentällä tai pururadalla. Harjoitukset pidetään 1-2 kertaa viikossa, arki-iltaisin tai viikonloppuisin.

Millaisia henkilöitä haemme?

Haemme 2-3 pesäpallovalmentajaa/apuvalmentajaa G-C-ikäisille kaudelle 2022-23. Etsimme innokkaita ja luotettavia tekijöitä, joilla on myös itsellä halua kehittyä ohjaajina. Odotamme ohjaajilta liikunnallisuutta, luontevia vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä ryhmän toiminnan ohjaamiseen. Valmennusryhmä voidaan katsoa sen mukaan, mikä on valmentajan oma tausta. Meillä on mahdollisuus maksaa valmennustyöstä palkkio. Toivomme hakijoiden olevan vähintään 16-vuotiaita.

EuVe tarjoaa valmentajilleen myös valmentajakoulutusta.

Miten hakeminen tapahtuu?

Hakemukset toimitetaan viimeistään 30.9. Jari Kortelaiselle, jari.kortelainen@landeli.fi, puh. 050 3637208.
Jari vastaa myös lisäkysymyksiin liittyen tehtäviin.