Haetaan valmentajia

 

HAETAAN EUVEPESIKSEN TOIMINTAAN LISÄÄ MOTIVOITUNEITA VALMENTAJIA

 

Millainen on tekemisen meininki?

EuVePesiksen kasvavan junioritoiminnan keskiössä on toisten kunnioittamiseen ja kannustamiseen sekä liikunnalliseen elämäntapaan ohjaava toimintatapa. Junioreista ja heidän huoltajistaan on muodostunut tiivis ryhmä, jossa huumori kukkii sopivassa määrin. Täällä harrastetaan tosissaan, mutta ei vakavalla naamalla.

Tällä hetkellä junioritoiminnassa on mukana yhteensä noin 50 mahtavaa ja kehityskelpoista nuorta. Seuran F-, E- ja D-ikäiset pelaavat aluesarjaa. E-poikien joukkue pelaa kilpasarjaa. G-juniorit osallistuvat alueen pienpeliturnauksiin. C-juniorit tekevät yhteistyötä Säkylän ja Ulvilan kanssa. Tarjotaan harjoitteluryhmät ja joukkueet kaikille ikäryhmille C-ikäisiin saakka.

Viime kausi oli menestys, esimerkiksi E- ja F - pojat voittivat molemmat oman aluesarjansa viime ja E-tytöt olivat sarjassaan kolmansia.

Miten meillä harjoitellaan?

Kesäkaudella harjoitukset toteutetaan upeassa kunnossa olevalla Eurajoen pesäpallokentällä. Talvikaudella harjoitukset tapahtuvat Eurajoen yhteiskoulun salissa ja vaihtelevin harjoituksin myös esimerkiksi ulkokentällä tai pururadalla. Harjoitukset pidetään 1-2 kertaa viikossa, arki-iltaisin tai viikonloppuisin.

Millaisia henkilöitä haemme?

Haemme 2-3 pesäpallovalmentajaa/apuvalmentajaa G-C-ikäisille kaudelle 2024. Etsimme innokkaita ja luotettavia tekijöitä, joilla on myös itsellä halua kehittyä ohjaajina. Odotamme ohjaajilta liikunnallisuutta, luontevia vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä ryhmän toiminnan ohjaamiseen. Valmennusryhmä voidaan katsoa sen mukaan, mikä on valmentajan oma tausta. Meillä on mahdollisuus maksaa valmennustyöstä palkkio. Toivomme hakijoiden olevan vähintään 16-vuotiaita.

EuVe tarjoaa valmentajilleen myös valmentajakoulutusta.

Miten hakeminen tapahtuu?

Hakemukset toimitetaan Jari Kortelaiselle, jari.kortelainen@landeli.fi, puh. 050 3637208.
Jari vastaa myös lisäkysymyksiin liittyen tehtäviin.