Pesiksen aikuisten harrasteryhmä

 

Harrastepesäpalloa pelataan toukokuusta lähtien Eurajoen pesiskentän tekonurmella. Mukaan voi tulla vähäisilläkin pesistaidoilla, myös varusteita saa lainaan. Kesän aikana harjoitellaan ja mahdollisesti pelataan muiden höntsäporukoiden kanssa, ehkäpä jopa osallistutaan turnauksiin.

Ryhmä kokoontuu kentällä pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 18-20 välillä. 

Ilmoittaudu mukaan iloiseen ryhmään (viestinnässä on oma whatsapp-ryhmä): 

riikka.piispa (at) hotmail.com, puh. 0400 918 457

 

 

HARRASTEPESISTURNAUS EURAJOELLA LA 16.9.

Kokoa ryhmä ja ilmoittautukaa mukaan pelaamaan aikuisten harrastepesistä Eurajoelle! Mukaan pääsee maksimissaan kolme joukkuetta Eurajoen oman höntsäryhmän lisäksi, eli kaikille osallistuville joukkueille on luvassa 2-3 peliä osallistuvien joukkueiden määrän mukaan. 

Lisätiedot: riikka.piispa (at) hotmail.com, puh. 0400 918 457

Aika: la 16.9. klo 11-17 (lämmittelemään voi tulla jo klo 10 lähtien)

Paikka: Eurajoen pesiskenttä, Koulutie 1, Eurajoki

Mukavuudet

Kentällä on kioski, jossa myynnissä suolaista ja makeaa syötävää junioritoiminnan tueksi. Kortti, käteinen ja mobilepay käy. 

Kentän läheisessä huoltorakennuksessa pukuhuoneet ja wc:t.

Hinta

Turnausmaksu 80 eur / joukkue. Maksulla katetaan tuomarimaksut ja pelipallot. Maksun voi suorittaa paikan päällä kortilla, käteisellä, Mobile Paylla. 

Pelien aikataulu

Klo 11.00 EuVe - Aavasaksan Pallojaakot

Klo 12.00 Laittomat - Rapas Kaniner

Klo 13.00 Euve - Laittomat

Klo 14.00 Aavasaksan Pallojaakot - Rapas Kaniner

Klo 15.00 Rapas Kaniner - Euve

Klo 16.00 Aavasaksan Pallojaakot - Laittomat

 

Pelien jälkeen:

Saunailta klo 17.30 lähtien Eurajoen Veikkojen majalla, (osoite: Piiponpolku 1, Eurajoki) tarjolla iltapalaa ja saunomismahdollisuus, hinta 8-10 eur/hlö. Omat juomat saa ottaa mukaan. 

Ilmoita osallistujien lukumäärä ennakkoon, viimeistään to 14.9. :
riikka.piispa (at) hotmail.com, puh. 0400 918 457

 

Pelin säännöt:

Turnaus pelataan sekajoukkuein ja kentällä aina vähintään 3 naispelaajaa. Mikäli joukkuella on täydet kolme jokeria, on myös yhden jokereista oltava naispelaaja.

Joukkueessa ei saa olla tämän kauden lisenssipelaajia.

Otteluaika on 45 min. turhia tasoittavia ei pelata. Jos ottelun voittaja on selvillä kun peliaika tulee täyteen, päättyy ottelu välittömästi.

Pelit pelataan tenavapallolla/naisten pallolla (päätetään yhdessä pelin alussa) ja naisten kentällä. Etulaiton raja on kentän kaaren (270 cm lautasen keskipisteestä) mukainen eli kaarella.

Ensimmäisessä vuoroparissa sisävuorossa lyö joukkueen jokainen pelaaja. Mikäli kolme paloa on syntynyt, vaihdetaan vuoroa tämän jälkeen. Ellei kolmea paloa ole tähän mennessä syntynyt, sisävuoroa jatketaan siihen saakka, kunnes kolme paloa syntyy tai sisävuorossa lyö maksimissaan 21 lyöjää, jonka jälkeen viimeistään vuoroa vaihdetaan. Tämän jälkeen muissa vuoroissa vuoronvaihto tapahtuu normaalin pesäpallon sääntöjen mukaan kolmesta palosta.