Pesiskoulu 2023

 

 

Tervetuloa mukaan pesiskouluun, klikkaa ylläolevaa kuvaa päästäksesi ilmoittautumaan.

Nyt kiireesti ilmoittautumaan kesän kaikkien aikojen pesiskouluun Luvialle tai Eurajoella. Ilmoittautuminen kovassa vauhdissa! Ohjelmassa pesiksen pelaamista ja kaikkea muuta kivaa porukalla liikkumista ja pelaamista ulkona joko Eurajoen tai Luvian pesiskentällä. Voit olla mukana koko kesäkuun tai ihan miten sinulle sopii, esim. muista päällekkäisistä kesäleireistä johtuen!

Rohkeasti tutustumaan ja mukaan kivaan joukkoon!

Pesiskoulun vastuuohjaajana toimii Joona-Tapio Mattila, apuohjaajina Hilma Haapala, Sani Rajala, Lenni Matula ja Miska Tervo!

Pesiskoulun hinta 20e sis. pesispassin (vakuutuksen) ja omille junnuille 10e (on jo lisenssivakuutus)

Pesiskoulu Luvian urheilukentällä koko kesäkuun klo 10-14 välillä tiistaisin ja torstaisin n. 2 tuntia. Tarkemmat ajat selviävät lähempänä, kun osallistujat ja ryhmät selvillä. Mahdollisesti voi tulla myös lisäpäiviä. Ilmoittautuminen Luvian pesiskouluun.

Pesiskoulu Eurajoen pesiskentällä koko kesäkuun ajan klo 10-14 välillä. Tarkemmat ajat ja päivät selviävät lähempänä, kun osallistujat ja ryhmät selvillä. Ilmoittautuminen Eurajoen pesikouluun

Aikaisempaa kokemusta pesiksestä ei tarvita ja voi osallistua myös osan aikaa, jos esim. muita leirejä päällekkäin!

Sisältää pesistä, liikuntaa, yhdessäoloa hyvällä ja rennolla meiningillä, vähän tulee myös yleisurheilua ja kerran viikossa pelataan. Kesäkuu loppuu pesisturnaukseen pe 30.6. ja 1.7. kokoonnutaan katsomaan edustuksen peliä (jos saadaan tämä järjestymään). Peliä ennen käydään syömässä tms. jaetaan tsempparit ja diplomit yms. pelin jaksotauolla.

Pesiskouluun ilmoittautuminen edellyttää pesispassin/ vakuutuksen vuoksi rekisteröitymistä Suomisport-palvelussa. Ohjeet tunnusten luomiseen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan kesän upeimpaan pesiskouluun

 

 

 

 

 

 

Kesällä 2023 järjestetään vauhdikas pesiskoulu. Tervetulleita mukaan ovat 6-14 -vuotiaat tytöt sekä pojat! Aikaisempaa kokemusta pesiksestä ei tarvita.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Klikkaa ylläolevaa kuvaa päästäksesi ilmoittautumaan. Mikäli haluat ilmoittautua LuVen pesiskouluun, tässä linkki Luvian pesiskoulu