Tuomaritoiminta 2019

Anna-Kaisa Arvo tuomaritehtävissä UPV:n pelissä
Tuomari Antti Heininen

 

 

EuVen tuomarit 2019

 

Tuomarikoulutus järjestettiin Eurajoella ti 12.3. klo 18.00 Veikkojen Majalla ja toinen osa 28.4. Kaikkien koulutukseen osallistuvien tulee ilmoittautua osoitteessa https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/tuomarikoulutus-eurajoen-veikot-12.3.2019/ Koulutuksessa tuomarikortin hankkineilla on mahdollisuus päästä tuomitsemaan EuVen otteluita alla olevan taulukon mukaisesti. Seura kustantaa tuomarikortit tuomaritoimintaan sitoutuville seuran jäsenille.

Samalla voit miettiä haluatko päästä kesän alue- tai valtakunnallisille leireille tuomariksi. Tuomareille leiriosallistuminen on ilmaista.

EuVe Pesiksen tuomarivastaavana toimii Sanja Viskari, puh. 044 3690303. Varmistathan, että Sanjalla on oikeat yhteystietosi, niin olet mukana tuomariringissä. Rinkiin voivat ilmoittautua myös muissa seuroissa pelaavat, jotka ovat halukkaita toimimaan tuomaritehtävissä Eurajoella. Meillä nopeimmat tuomaroivat - vastaa tekstariin, kun kysely saapuu.

NUORISOTUOMARIKORTTI (E/N) - alle 18-vuotiaille, 
oman seuran ja nuorten aluesarjaottelut

Kortin hinta
20euroa

ALUESARJA (E) - Yli 18-vuotiaille, oman seuran ja 
koko alueen sarjaottelut

35euroa

D-TASO - maakuntasarjan ottelut50 euroa

 

Sääntötesti ennen koulutusta täytettäväksi.

Testin voi käydä täyttämässä kuka tahansa, oli tuomari tai ei.

Lähettämisen edellytyksenä on, että täytettynä lomakkeessa on nimi, seura, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, johon sääntötesti lähetetään. Lomakkeeseen voi laittaa vain yhden osoitteen.

Riittää, kun osallistuja täyttää lomakkeen ja lähettää sen omaan spostiinsa. Lomakkeen voi lähettää, vaikka kaikkiin kysymyksiin ei ole vastattu.Tuloste tai laite, josta lomakkeen voi avata, otetaan mukaan koulutukseen. 

Omaan spostiosoitteeseen lähetetyt vastaukset voi lukea vain vastaaja itse.

Koulutuskierroksen jälkeen testi vastauksineen julkaistaan netissä.

 

https://my.surveypal.com/saantotesti2019-DEN

 

Tuomarikoulutuksen käytyään, testin suoritettuaan ja lisenssin sekä kortin lunastettuaan henkilö voi toimia yllä mainitun taulukon mukaisesti peli- ja syöttötuomarina saamallaan korttitasolla. C- ja D-poikien peleissä myös 2-tuomarilla on oltava E/N-kortti. Muina tuomareina toimivat aluesarjassa pelaajien vanhemmat ilman korttia.

 

Tuomaripalkkiot
 PTST2T3T

TT

G-pojat7,-7,----
F-pojat10,-10,----
E-pojat10,-10,-7,---
D-pojat15,-15,-10,---
C-pojat15,-15,-10,-10,-9,-