Veikko-Ilveksen Sporttileiri

Eurajoen Veikkojen toinen Veikko-Ilveksen sporttileiri kokoaa lapset ja nuoret monipuolisen liikkumisen äärelle kesäkuussa arkisin 10.-28.6.2019. Päiväleirin päivät alkavat 8.30 ja päättyvät 16.00. Sporttileiri koostuu kolmesta erillisestä viikosta, joista jokainen on toisistaan erilainen. Osallituminen on siis mahdollista yhdelle, kahdelle tai vaikka kaikille kolmelle viikolle. 

Veikko-Ilveksen Sporttileirillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan lukuisia eri lajeja, pelejä ja liikunnallisia leikkejä joka viikko. Leirillä ei olla tekemässä kenestäkään yksittäisten lajien osaajia, vaan leirin idea on tarjota monipuolisia liikunnallisia elämyksiä liikunnallisesta taustasta riippumatta. Päivät koostuvat tavallisesti viidestä eri aktiviteetista ja tavoitteenamme on tarjota joka viikko vähintään 20 erilaista liikunnallista aktiviteettia. Kaikkiin kolmeen viikkoon osallistuvilla tavoitteenamme on tarjota yli 40 erilaista liikunnallista tekemisen muotoa.

Leiripäivät ovat vauhdikkaita ja täynnä liikettä. Siksi haluamme tarjota päivittäin leiriläisille laadukkaan lounasruokailun sekä välipalan. Ruoka ja välipala tarjoillaan päivittäin Eurajoen Kristillisellä opistolla. 

Leirin ohjaajina toimivat vähintään 16-vuotta kesällä täyttävät ohjaajat, jotka perehdytetään ennen leiriä tehtäviinsä. Leirin ohjaajia ohjataan ja koulutetaan myös leirin aikana. Ohjaajat työskentelevät pareittain ryhmien parissa ja leirin johtajan kanssa yhteistyössä. Meille tärkeää ovat positiiviset ja turvalliset onnistumisen kokemukset eri lajien parissa liikunnan riemua unohtamatta.

Lasten liikunnallinen kehitys tarvitsee pohjakseen monipuolista liikuntaa ja perus motoristen taitojen kehittymistä lasten herkkyyskaudet huomioiden. Veikko-Ilveksen Sporttileiri on oiva mahdollisuus kehittää itseään monipuolisena liikkujana, josta on varmasti hyötyä myös oman liikuntalajin parissa. Tai ehkä löydät leiriltä juuri itseäsi kiinnostavan lajin, jota harrastaa. 

Varaa paikkasi kesän hauskimmalle leirille ja ilmoittaudu mukaan NYT!

Veikko-ilveksen sporttileiri

Facebookissa:

https://www.facebook.com/veikkoilves/
@veikkoilves

 

Leiriviikot käynnistyvät yhteisellä kokoontumisella maanataisin klo 8.30 Eurajoen yhteiskoulun etupihalla liikuntasalin ovien tuntumassa.