Leiri-info

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Varaathan paikkasi kesän hauskimmalle leirille mahdollisimman pian! Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2022. 

Ilmoittautumiskaavakkeen löydät Ilmoittautuminen-välilehden alta.

Paikkoja on rajoitetusti. 

Aika:

Arkipäivisin klo 8.30 - 16.00, 6 .- 17.6.2022 välisenä aikana.

Leiri koostuu kahdesta erillisestä viikosta, joista voit räätälöidä juuri sinulle sopivan leirin. Voit osallistua vain yhdelle tai sitten molempiin Jokainen leiriviikko on sisällöltään erilainen. 

1. Viikko 6. - 10.6.2022 
2. Viikko 13. - 17.6.2022 
 

Mikäli lapsi on jo ilmoittautunut muille leireille, jotka menevät osittain leiriviikkojen kanssa päällekäin, mutta halua olisi osallistua myös kesän hauskimmalle leirille, niin olkaa yhteydessä leirin johtajaan.

Kenelle?

Kaikille 6-12 vuotiaille.

Ilmoittautumisten mukaan leiriläiset jaetaan ikätasoittain eri ryhmiin.

Hinta:

Perheen ensimmäisestä lapsesta:
1 viikko: 110 euroa
2 viikkoa: 200 euroa
 

Hintaan sisältyy:

Leirivakuutus
Ruokailut (lounas ja välipala)
Leirituote
Ohjaus
Liikuntavälineiden ja -tilojen käyttö

Sijainti:

Leirin toiminta sijoittuu Eurajoen yhteiskoululle, sen lähiympäristöön ja Eurajoen liikuntakeskukseen. 

Eurajoen yhteiskoulu

Koulutie 2
27100 Eurajoki

Eurajoen liikuntakeskus

Koulutie 1
27100 Eurajoki

Ruokailu:

Leiripäivään sisältyy lämmin lounas ja välipala. Ruokailu järjestetään Eurajoen kristillisellä opistolla.

Erityisruokavalioista on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä ja pyydettäessä on toimitettava asiasta kirjallinen selviys/lääkärin todistus.

Lisätietoja ruokailusta ja viikottaiset ruokalistat löytyvät Ruokailu-välilehden takaa. (Ruokalistat päivitetään ennen leiriä/leirin aikana)

HEI LEIRILÄISET

Ensimmäinen viikko starttaa jo muutaman päivän päästä maanantaina Eurajoen yhteiskoulun ja urheilukeskuksen maisemissa.

 

Jokainen viikkomme starttaa yhteisesti maanantai aamuina klo 8.30 nimen huudolla Eurajoen yhteiskoulun liikuntasalin puoleisella pihalla. Siitä jakaannumme kohti viikon liikunta-aktiviteetteja.  

 

Jokaisena leiripäivänä tulee mukana olla sekä sisä- että ulkoliikuntaan sopiva varustus sekä säänmukainen pukeutuminen. Mukaan on myös hyvä varata juomapullo, aurinkorasvaa ja päähine ulkoilua varten. Myös omien urheiluvälineiden mukaan ottaminen päivän lukujärjestyksen mukaisin varustein on sallittua, mutta muistakaa nimetä ne selkeästi sillä leiri ei vastaa omien varusteiden häviämisestä.

 

Ruokailut on järjestetty Eurajoen Kristillisen opiston tiloissa. Leiripassin hintaan sisältyy lämmin lounas ja välipala. Ruokailu on isossa roolissa näin liikunnan täyteisissä päivissä ja siksi toivommekin, että lapsille kerrotaan jo kotona ruokailun tärkeydestä leirillä jaksamisen kannalta. Ruokailut ajoittuvat hyvin tasaisesti päivään, joten uskoisimme sen olevan riittävä lapsille. Jos kuitenkin haluatte pakata reppuun mukaan pientä välipalaa (esim. ennen kotimatkaa), on se mahdollista. Omien eväiden syöntiin on kuitenkin kysyttävä ohjaajilta erikseen lupa. Sopiva välipala on esimerkiksi hedelmä tai välipalakeksi. Mikäli haluatte, että lapsenne syö purukumia tai xsylitol-pastillin ruokailujen jälkeen, on se varattava lapselle erikseen mukaan. Purukumin tai pastillien syönti ei kuitenkaan kuulu muuhun kuin ruokailujen yhteyteen. Käsien pesu kuuluu leirillä jokaiseen ruokailuun, jotta välttäisimme ikävät taudit. Lapsia on myös hyvä muistuttaa muutenkin aktiivisesta käsien pesusta leiripäivän aikana, sillä pelivälineet vaihtavat omistajaa jatkuvasti.

 

Meille lapsien turvallisuus on tärkeää ja siitä syystä jokaisena aamuna käymme läpi leiriläisten nimilistan. Lapsen puuttuessa leiriltä ilman ilmoitusta, otamme aina yhteyttä vanhempiin. Myös kaikkiin käyttäytymiseen ja ikäviin sattumuksiin liittyvissä asioissa otamme yhteyttä vanhempiin. Onkin tärkeää, että kotona käydään keskustelua ennen leiriä siitä, miten ottaa toiset lapset huomioon. Leirillä liikutaan paljon ja on selvää, että iltapäivästä väsymys saattaa ruveta jo vaivaamaan ja pelitilanteissa saattaa tulla tiukkoja paikkoja, joissa pieniltä kolhuilta ja törmäyksiltä tuskin voidaan täysin välttyä. Näistä kuitenkin selvitään varmasti!

 

Poissaoloista, myöhempään saapumisesta tai mikäli lapsen tulee lähteä leiriltä aiemmin, on vanhemman tästä ilmoitettava joko puhelimitse (044-0204774, tekstiviestitse tai sähköpostitse (huom! sähköpostilla edellispäivänä: sendminnap@gmail.com). 

 

Leirillä tullaan ottamaan valokuvia ja kuten olitte ilmoittautumisen yhteydessä antaneet kuvaus-/julkaisulupia, niin kuvia päivitetään leirin nettisivuille ja someen. Sieltä on hyvä seurata, mitä leiripäivien aikana tapahtuukaan.

 

Leirillä on vielä tilaa ilmoittautumisille. Jos lapsenne kaveri on vailla kesäohjelmaa tai lisäviikot kiinnostaa, niin ilmoittautumaan mukaan vaan. 

 

Mikäli teillä on kysyttävää leiristä, ottakaa yhteyttä.

 

Kesän hauskinta leiriä ja leiriläisiä odottaen,

 

ohjaajat

 

Minna Paananen (leirin vastuuohjaaja)