Yhteystiedot

Leirin johtaja

Mika Lapinsusi
050-301 9975

veikkoilveksen.sporttileiri@gmail.com

 

Tervehdys.

Minä olen Veikko-Ilveksen Sporttileirin johtaja Mika. Olen kotoisin pääkaupunkiseudulta, mutta nykyisin asun Eurajoella. Muutimme tänne opintojeni perässä ja tällä hetkellä opiskelen neljättä vuotta luokan- ja käsityön aineenopettajaksi. Minun perheeseeni kuuluvat vaimo, kaksi poikaa ja kaksi koiraa. 

Minulla on lähes 15 vuoden kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Pääasiassa olen toiminut lasten pesäpallovalmentajana, mutta mukaan on mahtunut monenmoista muutakin toimintaa. Pidän erittäin tärkeänä lasten monipuolista liikkumista. Monipuolisen liikunnan kautta lasten valmiudet kasvaa ja kehittyä ovat hyvällä pohjalla.

Veikko-Ilveksen Sporttileirillä nojataan vahvasti monipuolisen liikunnan tärkeyteen lasten kehittäjänä ja kasvattajana. Leirillä pyritään huomioimaan eri-ikäkausiin liittyvät herkkyyskaudet, jotta leiri olisi mahdollisimman kehittävä ja tarjoaisi juuri oikeanlaista harjoitusta ikä huomioiden.

Tärkein tavoitteemme on kuitenkin tuottaa kaikille osallistujille hauska ja ikimuistoinen leiri liikunnan parissa. Tätä tavoitellaksemme haluamme tarjota lapsille turvallisia onnistumisen kokemuksia, taitotasoja vastaavaa tekemistä, kannustaa jokaista lasta kokeilemaan ja ylittämään itsensä eteen tulevissa liikunnallisissa haasteissa, auttaa kaikkia tutustumaan uusiin kavereihin ja tietysti puuttua kaikkiin ikäviin tilanteisiin ja kiusaamiseen välittömästi.

Innolla kesän hauskinta leiriä odottaen,

Mika Lapinsusi