Urheilukoulun avaus 7.6.2016

Kesäurheilukoulu pyörähti käyntiin aurinkoisessa säässä ja 59 innokasta nuorta aloitti tutustumisen yleisurheilun saloihin.

Saimme urheilukoulun avaukseen Laitilan Jyskettä edustavan Joni Vainio-Kailan, joka on 400 m aitajuoksija.

Urheilukoulun alussa käytiin läpi Eurajoen Veikkojen yleisurheilun tapahtumia menneitä ja tulevia. Sekä kerrottin urheilukoulun kulusta lyhyesti. Tämän jälkeen oli vuorossa Jonin haastattelu ja myös yleisö sai esittää Jonille kysymyksiä. Haastattelun jälkeen Joni jakoi ennakkoon ilmoittautuneille tuubihuivit lahjaksi. Sitten olikin vuorossa Jonin vetämä alkuverryttely ja olihan se aikamoista vipellystä kun kaikki 59 innokasta lasta kirmasivat Jonin perässä juoksuradalle. Lenkin jälkeen pelattiin hieman myös hippaa lasten ja vetäjien kanssa.

Alkuverryttelyn jälkeen Joni näytti aitajuoksutekniikkaansa vetämällä pari vetoa aitoen. Ja sen jälkeen oli vuorossa nimmarien jako ja lopuksi yhteiskuvaan asettuminen.

 

Urheilukauden avauksessa oli myös mukana Länsi-Suomen toimittaja valokuvajineen. Juttu julkaistu keskiviikon 8.6 lehdessä.

Kesän urheilukoulu starttaa tiistaina 7.6.2016 klo 18.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy tiistaina 31.5.2016, mutta voit ilmoittautua myös paikanpäällä tiistaina 7.6.2016 kello 17.00-17.30.

Suomen Urheiluliitto ja Nestle Pingviiini mahdollistivat 30:lle urheiluseuralle yleisurheilijoiden vierailut  ympäri Suomea. Eurajoen Veikkojen urheilijavieraaksi olemme saaneet Laitilan Jyskeen  Joni Vainio-Kailan.

Jonin laji on 400 m aitajuoksu. Jonin saavutuksia ovat mm. Barcelona 2012 MM19  Heat 4 -4. sija, Suomi-Ruotsi-maaottelu2015 2.sija, Kalevan kisat 2015 2.sija ja SM-hallit 2016 1.sija.

Urheilukoulun aluksi on Jonin haastattelu, jolloin myös yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä. Joni vetää urheilukoululaisille alkuverryttelyn. Joni antaa myös halukkaille nimikirjoituksensa.

Jonin kotisivut