Ohjeita kilpailijoille

Klo 20.00

Sarjat ja matkat:
Miehet 9,0 km
Miehet 5,3 km
Naiset 5,3 km
Miehet 40v 5,3 km
Naiset 40v 5,3 km
Miehet 50v 5,3 km
Naiset 50v 5,3 km
Miehet 60v 5,3 km
Miehet 70v 3,7 km
Hölkkäsarja 5,3 km
Hölkkäsarja 9,0 km
Hölkkäsarja, parijuoksu 5,3 km
Naiset 17v 5.3 km
Miehet 17v 5,3 km


Klo 19.15

Tytöt 15v 3,7 km
Pojat 15v 3,7 km
Tytöt 13v 2,6 km
Pojat 13v 2,6 km
Tytöt 11v 1,0 km
Pojat 11v 1,0 km
Tytöt 9v 1,0 km
Pojat 9v 1,0 km
Sauvakävely 2,6 km ja 3,7 km

Liukuvana lähtönä Klo 17-20

Hölkkä/ kävely, ilman ajanottoa

Parijuoksu:
Parijuoksussa parin muodostavat nais- ja miesjuoksija. Parin kilpailutulos (-aika) muodostuu kilpailuparin keskiarvoajasta.
 
Reitit:
9,0 km (5,3 + 3,7 km)
5,3 km
3,7 km
2,6 km
1,0 km

Reittien opastus:
Opastus nuoliopasteilla teiden risteyksissä ja kulmapisteissä sekä reittien varsilla palavilla ulkotulilla. Reittikartat ovat nähtävissä kilpailutoimistossa.

Lähtö:
Yhteislähtö kilpasarjoille T/P 15v ja nuoremmat klo 19.15.
Yhteislähtö kilpasarjoille N/M 17v ja vanhemmat sekä hölkkäsarjat 5,3 km ja 9,0 km ja parijuoksu klo 20.00.
Hölkkä, ilman ajanottoa ja kävely liukuvana lähtönä klo 17.00–20.00.
Sauvakävelijät yhteislähtönä klo 19.15. Kokoontuminen lähtöpaikalla klo 19.05. Lenkit tehdään opastajien vetäminä.

Ilmoittautuminen:
Kilpailutoimistossa klo 17.00 alkaen. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu osanottokortin avulla. Osanottokortteja saa kilpailutoimistosta. Juoksuun osallistuja täyttää osanottokorttinsa ja ilmoittautuu ilmoittautumispisteessä ennen juoksua. Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osanottokortti palautetaan lenkin jälkeen toimiston INFO-pisteeseen ja kortin yläosalla kilpailija saa osanottomitalin ja jäljennysosa jää kilpailijalle arvonnan tositteeksi. Kortin numero toimii henkilön kilpailu- ja arvontanumerona.

Palkinnot:
Osanottomitali kaikille osanottonsa maksaneille osanottajille kilpailutoimiston INFO-pisteestä, eli Yhteiskoulun eteisestä, osanottokorttia vastaan.
Tulosten selvittyä kilpasarjojen kolme parasta sekä hölkkäsarjojen nopeimmat palkitaan.
Arvontapalkinnot arvotaan tietokonearvontaohjelmalla heti klo 20.00 lähdön jälkeen. Arpanumerona toimii osanottokortin järjestysnumero (=kilpailunumero) ja tositteena osaottokortin jäljennysosa, jota vastaan palkinnon voi lunastaa palkintopöydästä. Palkinnot arvotaan kaikkien osanottajien kesken.

Kilpailutoimisto:
Eurajoen yhteiskoulun ja lukion ruokala.

Buffetti:
Eurajoen Yhteiskoulun ruokalassa sekä ulkona Yhteiskoulun seinustalla. 

Mehun jakelu:
Kilpasarjoissa maalialueella sekä hölkkä-, kävely- ja sauvakävelysarjassa lähtö-/maaliportilla

Osanottokortin palautus:
Kilpailutoimiston INFO-pisteeseen, Yhteiskoulun eteiseen. Osanottomitali luovutetaan osaottokorttia vastaan.

Numerolapun palautus:
Kilpailutoimiston INFO-pisteeseen, Yhteiskoulun eteiseen. Osanottomitali luovutetaan osanottokorttia ja numerolappua vastaan.
 
Peseytyminen:
Miehet: pukuhuone ja suihku yläasteen liikuntasalissa sekä pukuhuone ja sauna viereisen jäähallin saunatiloissa, n. 100m päässä maalista. Lisäksi pukuhuone liikuntakeskuksen huoltorakennuksessa, maalin läheisyydessä.
Naiset: pukuhuone ja suihku yläasteen liikuntasalissa sekä pukuhuone ja sauna liikuntakeskuksen huoltorakennuksessa, maalin läheisyydessä.

Hölkkä/ kävely, ilman ajanottoa:
Ilmoittautuminen toimistossa ennen lenkille lähtöä klo 17.00 alkaen. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu osanottokortin avulla. Osanottokortteja saa kilpailutoimistosta. Osanottajat täyttävät osanottokorttinsa, ilmoittautuvat ja maksavat osanottomaksunsa ennen lenkkiä ilmoittautumispisteessä. Lenkin jälkeen kortti palautetaan toimiston INFO-pisteeseen ja sen yläosalla kilpailija saa osanottomitalin. Kortin jäljennysosa jää kilpailijalle arvonnan tositteeksi. Kortin numero toimii henkilön kilpailu- ja arvontanumerona.

Arvonta:
Arvontapalkinnot arvotaan kaikkien osanottajien kesken. Arvonta suoritetaan noin klo 20.00, jonka jälkee palkinnot on noudettavissa palkintopöydästä. Arpanumerona toimii osanottokortin (= kilpailijan) numero.