Ajankohtaista

Nyt opettelemaan tenniksen alkeita kesän varalle! Kurssi tarkoitettu kaiken ikäisille ja mukaan ovat tervetulleet niin vasta-alkajat kuin jo vähän pelanneetkin. Ohjelma räätälöidään osallistujien mukaan. Ota oma maila mukaan, jos sinulla on. Muutama maila riittää lainattavaksikin.
Eurajoen Liikuntakeskuksen Urheilukentällä klo 18. Tervetuloa kannustamaan Eurajoen nuoret kilpailijat voittoon! :)
Eurajoen Veikot viettää 85-vuotisjuhliaan urheilullisissa merkeissä. Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan juhlaan ja muutkin urheilun ystävät tutustumaan toimintaamme.
Kaikille avoimet Maastojuoksut juostaan perinteiseen tapaan sarjakilpailuna. Kaikkiin kolmeen kisaan osallistuneet palkitaan.
Marttojen Paikoillanne valmiit - keittiöön -hanke järjestää yhteistyössä Veikkojen Yleisurheilun kanssa koululaisille kaksi välipalakurssia. Ohjeet ovat ravitsemukselleisesti täysipainoisia, terveellisiä, helppoja, maukkaita, edullisia ja mukaan jokainen saa hyvän ohjekirjasen. Ilmoittaudu heti, molempiin ryhmiin mahtuu 16 ensin ilmoittautunutta. To 16.3. klo 18-20 on 7-10 -vuotiaille ja 11-17-vuotiaille ma 10.4. klo 18-20. Kurssi on osallistujille ilmainen ja kurssi pidetään Eurajoen Yhteiskoulun kotitalousluokassa. Opastus Yhteiskoulun pihalta, pääovelta. Ovet auki 17.45-18.10. Ilmoittautumaan pääset tästä alla olevasta linkistä: Jos kysyttävää, soita/ laita viestiä: Kristiina Alanko-Viljanen kristiina.alanko@gmail.com tai 050-352 9952 Marttojen yhteystiedot: Sari Ruohomäki kotitalouden asiantuntija Lounais-Suomen Martat ry +358 400 114 730 Valtakatu 7 C 28100 Pori sari.ruohomaki@martat.fi www.martat.fi/lounais-suomi
Tervetuloa kaikki seuran jäsenet jokavuotiseen kevätkokoukseen!
RSS ATOM