Materiaalipankki

  • Kulukorvauslomake

Kulukorvauslomakkeella anotaan seuralta korvausta itse maksamistaan kuluista.

Korvauslomake toimitetaan koko seuran rahastonhoitajalle joko postitse tai sähköpostitse, joka siirtää sen Heeros-laskutusohjelmaan jaoston puheenjohtajan/ jaoston rahastonhoitajan hyväksyttäväksi.

Vajaasti täytettyjä hakemuksia ei huomioida.

Korvauksia ei laiteta eteenpäin hyväksyttäväksi eikä niitä makseta päivittäin. Korvauksen käsittely kestää arviolta n. 1 viikon.

Kulukorvauslomakkeen liitteeksi liitetään kuitti tai muu tosite maksusta.

 

  • Kilometrikorvauslomakkeella

Kilometrikorvauslomakkeella anotaan seuralta matkakuluja. Kilometrikorvauslomake toimitetaan seuran rahastonhoitajalle joko postitse tai sähköpostitse, joka siirtää sen Heeros-laskutusohjelmaan jaoston puheenjohtajan/ jaoston rahastonhoitajan hyväksyttäväksi.

Vajaasti täytettyjä hakemuksia ei huomioida.

Kilometrikorvauksia ei laiteta eteenpäin hyväksyttäväksi eikä niitä makseta päivittäin. Korvauksen käsittely kestää arviolta n. 1 viikon.

Seura ilmoittaa verottomat kilometrikorvaukset tulorekisteriin, siksi on tärkeää, että jokaisesta hakijasta tehdään oma kilometrikorvausanomus ja henkilötunnuksen ilmoittaminen on pakollista. Jos et halua ilmoittaa koko henkilötunnusta lomakkeella, loppuosan voi ilmoittaa erikseen tekstiviestillä.

 

Rahastonhoitajan yhteystiedot:

Päivi Tähtinen
Katajatie 5, 27100 Eurajoki
paivi.tahtinen80@gmail.com / puh. 050-3252233