Suunnistus

Uutisia

Vuoden 2019 Valopäärastien kilpailukutsu on julkaistu

7.8.2019
Kilpailukutsu löytyy kisasivulta.

Kauden 2019 kuntorastikalenteri on julkaistu

14.2.2019
Kauden 2019 kuntorastikalenteri on löytyy valitsemalla vasemmalta valikosta Euven kuntorastit.

Eurajoen Veikot on yksi Hiisirastin jäsenseuroista ja kilpailutoiminta tapahtuu pääasiassa Hiisirastin kautta. Myös tiedotus suunnistustapahtumista on keskitetty Hiisirastin sivuille.

 

Suunnistuskoulu käynnistyy Eurajoella 24.4.2019 klo 17.30 Keskustan koululla

Suunnistuskoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 6-16- vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, mutta myös vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita. Suunnistuskoulussa pääset tutustumaan ohjatusti ja turvallisesti suunnistuksen perusteisiin sekä liikkumaan metsässä kartan avulla. Suunnistuskoulussa toimitaan pienemmissä ryhmissä, joten jokainen saa omaa tasoaan vastaavaa opetusta ja harjoitusta.

Avaa tästä suunnistuskoulun tiedote.

Lisätietoa suoraan Kimmo Mieskoskelta, sekä Hiisirastin sivulta http://www.hiisirasti.fi/

 

Muut tapahtumat

Eurajoella kesäkauden 2018 aikana järjestetyt kunto-/iltarastit löytyvät vasemman laidan valikosta tai sitten tästä klikkaamalla.

Eurajoen Verkkokarin Lahdenperän virkistyskeskuksessa on mahdollista testailla MOBO, eli mobiilisuunnistusta. MOBO-suunnistusta varten tarvitset älypuhelimen tai tabletin ja siihen ilmaisen MOBO-sovelluksen, jonka voit asentaa laitteesi sovelluskaupasta. Tarkemmat ohjeet mobiilisuunnistuksen saloihin tutustumiseksi löytyvät Suunnistusliiton sivulta.

Lue Eurajoen koulujen kiintorastiverkostosta.