Ajankohtaista

Kaikki Eurajokelaiset lapset ja aikuiset nyt pitämään Eurajoen kunnan tämän pään puolia Luvialle tulevana sunnuntaina, sillä sarjoja on sekä lapsille että aikuisille ja kaikki osallistujat palkitaan! Ilmoittaudu ennakkoon tai ajoissa paikan päällä.
Perinteinen hiihtoleiri järjestetään jälleen Levitunturilla.
Hiisirasti käynnistää syksyllä 2017 toiminta-alueellaan jäsenseurojensa kanssa suunnistuskoulut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen avustuksella. Päävetäjänä toimii Hiisirastiin osa-aikaiseksi nuorisotyöntekijäksi kiinnitetty opiskelija Antti Rantala.
Veikkojen Maja avattiin remontin jälkeen jälleen käyttöön 17.6.2017. Maja soveltuu hyvin kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.
Nyt opettelemaan tenniksen alkeita kesän varalle! Kurssi tarkoitettu kaiken ikäisille ja mukaan ovat tervetulleet niin vasta-alkajat kuin jo vähän pelanneetkin. Ohjelma räätälöidään osallistujien mukaan. Ota oma maila mukaan, jos sinulla on. Muutama maila riittää lainattavaksikin.
Eurajoen Liikuntakeskuksen Urheilukentällä klo 18. Tervetuloa kannustamaan Eurajoen nuoret kilpailijat voittoon! :)
Eurajoen Veikot viettää 85-vuotisjuhliaan urheilullisissa merkeissä. Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan juhlaan ja muutkin urheilun ystävät tutustumaan toimintaamme.
RSS ATOM