Ajankohtaista

Eurajoen Liikuntakeskuksessa sunnuntaina 31.12.2017 klo 20. Eri sarjoja lähtee myös klo 17-20 ja klo 19. Katso mainos! :)
Perinteinen puurojuhla jäsenistölle järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 22.11. klo 18.00 alkaen Yhteiskoulun ruokalassa. Ennen juhlan alkua sääntömääräinen vuosikokous klo 17.00. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita molempiin.
Kaikki Eurajokelaiset lapset ja aikuiset nyt pitämään Eurajoen kunnan tämän pään puolia Luvialle tulevana sunnuntaina, sillä sarjoja on sekä lapsille että aikuisille ja kaikki osallistujat palkitaan! Ilmoittaudu ennakkoon tai ajoissa paikan päällä.
Perinteinen hiihtoleiri järjestetään jälleen Levitunturilla.
Hiisirasti käynnistää syksyllä 2017 toiminta-alueellaan jäsenseurojensa kanssa suunnistuskoulut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen avustuksella. Päävetäjänä toimii Hiisirastiin osa-aikaiseksi nuorisotyöntekijäksi kiinnitetty opiskelija Antti Rantala.
Veikkojen Maja avattiin remontin jälkeen jälleen käyttöön 17.6.2017. Maja soveltuu hyvin kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.
RSS ATOM