Liity Veikkojen kannustajaksi S-kanavalla ja tue toimintaamme myös tänä vuonna

25.1.2017 klo 10:12

Osuuskauppa Keula tukee paikallisten yhteisöjen ja seurojen toimintaa. Ilmoittautumalla mukaan Kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon!

 

Kun ilmoittaudut Eurajoen Veikkojen Kannustajaksi, saat ostostesi mukaan normaalit Bonukset, mutta Keula maksaa tukea myös Veikoille. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit ilmoittautua kannustajaksi Omalla S-kanavalla. Liittyminen vie vain hetken, mutta vaikuttaa paljon! Tarvitset vain omat pankkitunnuksesi.

Viime vuonna tehty liittyminen on päättynyt. Liity nyt mukaan heti alkuvuodesta ja osallistu monipuolisen urheilutoimintamme tukemiseen vaivattomasti. Jokaisella kannustajalla on merkitystä. Keulan tuella kevennetään pienten urheilijoiden osallistumiskustannuksia ja tehdään paljon hyvää!

Alla on liitteenä myös lomake, jolla voivat osallistua ne, jotka eivät käytä internettiä. Printtaa lomake mukaasi, kun käyt esim mummolassa.

Toimi heti! Eurajoen Veikot kiittää tuestasi!

 

Ota nyt pankkitunnuksesi esiin (ei tarvitse olla S-pankin)...

Pääset S-kanavalle suoraan tästä.

Jos et ole ennen rekisteröitynyt käyttäjäksi, tee se nyt omilla pankkitunnuksillasi (luo käyttäjätunnus ja salasana ja hyväksy ehdot). Kirjaudu sisään uusilla tunnuksillasi.

Valitse oikeasta yläkulmasta "oma S-kanava", sitten "osallistu ja vaikuta", "liity kannustajaksi", laita rasti Eurajoen Veikkojen kohdalle ja rullaa vielä alas ja "päivitä" tiedot.
 

KIITOS!

Liitteet