Yhdistyksen kevätkokous 6.4.2016 klo 18.00 Majalla

20.3.2016

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen Majalle keskiviikkona 6.4.2016 klo 18.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, kutsu liitteenä.

Virallisen osuuden jälkeen jatkamme suunnittelemalla Veikkojen Majan kunnostusprojektia. Tarkoitus on ideoida, millaisiin tarpeisiin ja toimintaan Majaa halluttaisiin tulevaisuudessa käyttää ja millaisia kunnostustöitä Majalla pitäisi tehdä, jotta sitä olisi mukava käyttää.

Suunnitteilla on rakentaa Majan kunnostuksesta EU-osarahoitteinen hanke, jolle tukea haetaan maaseudun kehittämisyhdistys Ravakasta. Julkisen rahan käyttö edellyttää, että kohde on jatkossa mahdollisimman laajasti käytössä, siksi toivomme, että mahdollisimman moni esittäisi omia toiveitaan nyt hankesuunnitteluvaiheessa.

Projektin käynnistyessä tulemme tarvitsemaan myös paljon tekijöitä: suunnitelmissa on yhteisiä talkoopäiviä monenlaisiin kunnostushommiin. Laita sana kiertämään niin, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan hankkeeseen ja saamaan nimensä talkookirjaan.

Tervetuloa mukaan kokoukseen ja suunnitteluiltaan!

t. Eurajoen Veikot ry:n hallitus

Liitteet