Suunnistuskoulu alkaa 30.8.2017

28.8.2017

Hiisirasti käynnistää syksyllä 2017 toiminta-alueellaan jäsenseurojensa kanssa suunnistuskoulut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen avustuksella. Päävetäjänä toimii Hiisirastiin osa-aikaiseksi nuorisotyöntekijäksi kiinnitetty opiskelija Antti Rantala.

Suunnistuskoulu

Koulut käynnistyvät seuraavasti: tiistaina 22.8.2017 Säkylässä, torstaina 24.8.2017 Kiukaisissa ja keskiviikkona 30.8.2017 Eurajoella. 

Hiisirastin suunnistuskoulut ovat tarkoitettu ensisijaisesti 7-15- vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, mutta myös vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita. Suunnistuskoulussa pääset tutustumaan ohjatusti ja turvallisesti suunnistuksen perusteisiin sekä liikkumaan metsässä kartan avulla. Suunnistuskoulussa toimitaan pienemmissä ryhmissä, joten jokainen saa omaa tasoaan vastaavaa opetusta ja harjoitusta.

Pidätpä sitten kilpailemisesta tai haluat oppia liikkumaan kartan kanssa metsässä ilman kilpailuhaluja, olet tervetullut suunnistuskouluun. Kilpailunhaluisille suunnistuskoulu tarjoaa hyvät lähtökohdat kilpailuja varten ja seikkailunhaluisille taidon kulkea metsässä kartan kanssa ilman kiirettä. Sosiaalisten taitojen ja ryhmässä toimimisen vahvistaminen otetaan huomioon kaikessa tekemisessä.

Suunnistuskoulu alkaa ke 30.8.2017 klo 18:00 Eurajoen Veikkojen majalla.

Jos ennakkoilmoittautumista ei ole tehty, ilmoittautumisia otetaan vastaan aloituskerralla 17:30-18:00.
Ennakkoilmoittautuminen on suositeltavaa osoitteessa: https://goo.gl/forms/yp1Jc5XfRHGW8fIR2 tai sähköpostilla suunnistuskoulu.hiisirasti@gmail.com

Mikäli et pääse paikalle ensimmäisellä kerralla, olet tervetullut mukaan myöhemminkin.

Lue lisää Hiisirastin sivuilta.