Lasketteluretki Himokselle 2.2.2019

16.1.2019
Järjestämme jo perinteisen laskettelureissun päiväretkenä Himokselle! Kaikki laskettelusta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Veikkojen jäsenille hinta -5 €. Mukaan kyytiin pääsee myös Luvialta ja Porista.

Himoksella löytyy monipuolisesti rinteitä niin kokeneemmille laskijoille kuin lapsillekin. Myös pohjois- ja luoteisrinteiden sekä Mountain Dew snow ja rail Parkien pitäisi olla tuolloin jo auki. Katso tästä rinneinfo ja seuraa Facebookissa.

Matkaan lähdetään aamulla klo 6.30 Osuuspankin pihalta.
Perillä Himoksella olemme noin klo 10.00. Paluumatkalle lähdemme noin klo 17.

Matkan hinta: 60 €/aikuinen, 45 €/lapsi (7-11v) tai yli 65v. Alle 7-vuotiaat kypäräpäät ilmaiseksi aikuisen seurassa. Eurajoen Veikkojen jäsenille kaikista hinnoista 5 euron alennus.

Matkan hinta sisältää kuljetuksen ja hissilipun. Pelkkä matka ilman hissilippua esim. murtomaahiihtäjälle: 25 € (seuran jäsenille 20 €)

Alle 13 vuotiaat mukaan vain aikuisen seurassa, sillä rintessä pitää pärjätä itsenäisesti. Maksu käteisellä bussissa.
Katso välinevuokrauksen hinnat tästä. Ilmoita myös välinevuokrauksesi meille, niin teemme niistäkin etukäteisvarauksen koko ryhmälle samalla.

Yhteistä ruokailua ei ole järjestetty. Katso tästä ravintoloiden aukioloajat. Alle 7-vuotiaat ruokailevat lounas- ja keittobuffassa ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa.

Varmistathan, että oma vakuutuksesi on kunnossa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse hanntuom1@gmail.com tai puh.044 5122 612. viimeistään 28.1.2019. Matka toteutuu, jos osallistujia on vähintään 27 henkeä. Kutsu siis kaikki kaverisi myös mukaan!

Muista mainita jokaisen ilmoittautujan nimi ja lipputyyppi:
lapsi alle 7v. / 7-11v. / aikuinen / 65+ 
Ilmoittaudu viimeistään 28.1.2019.

Jos vuokraat välineitä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
1) nimi
2) pituus, paino ja kengännumero
3) sukset vai lauta
4) kypärä, lasit ym?

Tervetuloa mukaan!

Liitteet