Supervahvistus pesäpallon suomensarjaan nousevaan Eurajoen Veikkoihin!

4.11.2022


Joukkueenjohtaja Jukka Suuriniemi, Jesse Jokela ja pelinjohtaja/valmentaja Jyri Tarmo
Joukkueenjohtaja Jukka Suuriniemi, Jesse Jokela ja pelinjohtaja/valmentaja Jyri Tarmo

Supervahvistus pesäpallon suomensarjaan nousevaan Eurajoen Veikkoihin! -Jesse Jokela vahvistaa Veikkoja vuoden pelaajasopimuksella.

Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti Jokela on edustanut Superpesiksessä UPV:n lisäksi Hyvinkään Tahkoa ja Kankaanpään Mailaa. Superissa Jokela valittiin vuoden tulokkaaksi vuonna 2010. Superpesiskokemusta Jokela omaa 132 ottelun verran. Ykköspesistä mies on pelannut 277 ottelun verran.

Pelinjohtaja Jyri Tarmon kommentit: "Jesse tuo joukkueeseen valtavan pelillisen panostuksen ja paljon johtajuutta. Tulee olemaan sarjan ehdottomia tähtipelaajia. Lisäksi hän tuo seuralle lisäuskottavuutta tulevaisuuden rakentamisen suhteen ja samalla imua, kun neuvottelemme toisten pelaajien kanssa sopimuksista".

Vastikään seuran kanssa 3-vuoden pelinjohtajasopimuksen tehnyt Tarmo kiittää seuran taustoja siitä, että seuralla on halua pärjätä sarjassa eikä vain selviytyä. "Taustoja saatiin lisäksi vahvistettua uudella joukkueenjohtajalla, kun Suuriniemen Jukka lähti mukaan niinikään 3-vuoden sopimuksella". 

Joukkueessa on tällä hetkellä kymmenkunta pelaajaa ja loppuvuoden aikana tehdään lisää sopimuksia. Talven harjoitusrinki tulee käsittämään kokonaisuudessaan 15-17 pelaajaa. Seura tiedottaa tulevista sopimuksista tulevilla viikoilla.

Toivotamme Jessen, Jyrin ja Jukan lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme ja odotamme innolla tulevaa kevättä ja kesää!