Ajankohtaista

Pelaamalla Veikkauksen pelejä kotisivuillamme olevan linkin kautta tuet samalla seuramme toimintaa.
Torstaina 9.6. Portilla kahvilla istuskelleet seurasivat ihmeissään, mitä Säästöpankin/R-kioskin nurkalla oikein tapahtuu. Eurajoen Veikkojen LED-infotaulua nostettiin paikoilleen.
Pahoittelemme Kesämenoihin jäänyttä vanhentunutta tietoa.
25.5.16 Oravacup kilpailu Porissa. Yhteislähtö Eurajoen OP:n pihalta klo 16.30 Pari sarjaan voi mennä yhdessä aikuinen ja lapsi, ilmoittautua voi paikan päällä. Juhanilla on emittejä mukana, sellaisen voi myös vuokrata kilpailupaikalta (alle 5€ on vuokra). Seura maksaa lasten ja nuorten Oravacup kilpailujen osallistumismaksut. Halutessaan emitin voi ostaa myös omaksi esim. suunnistajan verkkokaupoista (emit on toimintakuntoinen 5 vuotta).
Sarjamaastojuoksut jatkuvat vielä kahtena keskiviikkona. Ensi viikon ke 25.5. paikkana on Rikantilan koulu. Osoite on Rikantilantie 194. Opastus Vanne- ja Rengaspalvelun luota. Kilpailut alkavat klo 18.00. Ilmoittautuminen puoli tuntia ennen. Sarjat alkaen 4v. Osallistuneille mehutarjoilu. Tämän kevään viimeiset sarjamaastojuoksut juostaan ke 1.6. Kuivalahdella. Osoite on . Opastus Etu-kämpäntieltä. Kilpailut alkavat klo 18.00. Ilmoittautuminen puoli tuntia ennen. Osallistujille mehutarjoilu.
Yhteislähtö 16.30 Eurajoen Osuuspankin luota. Saattajasarjaan lähtijät mielellään ennakkotietoa osallistujien määrästä (saattajaa ei lasketa) tekstarilla numeroon 040 5100 405, niin voin ilmoitella järjestäjille tarvittavista karttamääristä. Lisätietoja www.ulvilanura.fi / suunnistus / kilpailut. Ilmoittautumiset hoidetaan yhdessä sitten paikanpäällä. -Juhani
Aiemmista vuosista poiketen, kesäurheilukoulussa on nyt myös ennakkoilmoittautuminen. 31.5.16 mennessä ilmoittautuneet, saavat lahjaksi tuubihuivin. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä lomakkeen näillä kotisivuilla, yleisurheilu välilehdellä: http://www.eurajoenveikot.fi/yleisurheilu/
RSS ATOM