Ajankohtaista

D-ikäiset, eli 2002-2003-syntyneet nuoret kokoontuvat tänä vuonna viikon kestävälle valtakunnalliselle Suurleirille Rauma - Eurajoki - Laitila -alueelle 3.-8.7.2016. Leirille osallistuu 112 joukkuetta eli noin 1800 pelaajaa, toimihenkilöä ja tuomaria. Käytännössä kyseessä on valtakunnallinen pesäpalloturnaus, jota voidaan pitää myös pesiksen epävirallisina SM-kisoina.
Pelaamalla Veikkauksen pelejä kotisivuillamme olevan linkin kautta tuet samalla seuramme toimintaa.
Torstaina 9.6. Portilla kahvilla istuskelleet seurasivat ihmeissään, mitä Säästöpankin/R-kioskin nurkalla oikein tapahtuu. Eurajoen Veikkojen LED-infotaulua nostettiin paikoilleen.
Pahoittelemme Kesämenoihin jäänyttä vanhentunutta tietoa.
25.5.16 Oravacup kilpailu Porissa. Yhteislähtö Eurajoen OP:n pihalta klo 16.30 Pari sarjaan voi mennä yhdessä aikuinen ja lapsi, ilmoittautua voi paikan päällä. Juhanilla on emittejä mukana, sellaisen voi myös vuokrata kilpailupaikalta (alle 5€ on vuokra). Seura maksaa lasten ja nuorten Oravacup kilpailujen osallistumismaksut. Halutessaan emitin voi ostaa myös omaksi esim. suunnistajan verkkokaupoista (emit on toimintakuntoinen 5 vuotta).
Sarjamaastojuoksut jatkuvat vielä kahtena keskiviikkona. Ensi viikon ke 25.5. paikkana on Rikantilan koulu. Osoite on Rikantilantie 194. Opastus Vanne- ja Rengaspalvelun luota. Kilpailut alkavat klo 18.00. Ilmoittautuminen puoli tuntia ennen. Sarjat alkaen 4v. Osallistuneille mehutarjoilu. Tämän kevään viimeiset sarjamaastojuoksut juostaan ke 1.6. Kuivalahdella. Osoite on . Opastus Etu-kämpäntieltä. Kilpailut alkavat klo 18.00. Ilmoittautuminen puoli tuntia ennen. Osallistujille mehutarjoilu.
RSS ATOM