Materiaalipankki

Tässä seuran jäsenten käyttöön lomakkeita, joilla haetaan korvauksia seuran talousohjeen mukaisesti.

 

  • Kulukorvauslomake

Kulukorvauslomakkeella anotaan seuralta muita kuin kilometrikuluja. Muita kuluja voivat olla mm. kilpailuiden osallistumismaksu, leirityskulut tai varustehankinnat varustestipendin mukaisesti.

Kulukorvauslomakkeen liitteeksi on aina liitettävä kuitit.

Kulukorvauslomake toimitetaan seuran rahastonhoitajalle joko postitse tai sähköpostitse, joka siirtää sen Heeros-laskutusohjelmaan jaoston puheenjohtajan hyväksyttäväksi.

Vajaasti täytettyjä hakemuksia ei huomioida. Kulukorvaukset käsitellään kerran kuukaudessa ja maksupäivä on yleensä kuun lopussa.

  • Kilometrikorvauslomake

Kilometrikorvauslomakkeella anotaan seuralta matkakuluja. Matkakorvauslomake toimitetaan seuran rahastonhoitajalle joko postitse tai sähköpostitse, joka siirtää sen Heeros-laskutusohjelmaan jaoston puheenjohtajan hyväksyttäväksi.

Vajaasti täytettyjä hakemuksia ei huomioida. Matkakorvaukset käsitellään kerran kuukaudessa ja maksupäivä on yleensä kuun lopussa.

Seura ilmoittaa verottomat kilometrikorvaukset tulorekisteriin, siksi on tärkeää, että jokaisesta urheilijasta tehdään oma kilometrikorvausanomus ja henkilötunnuksen ilmoittaminen on pakollista.  

 

Rahastonhoitajan yhteystiedot:

Päivi Tähtinen
Katajatie 5, 27100 Eurajoki
paivi.tahtinen80@gmail.com