Kunnariketun pesisliikkari

Kunnariketun pesisliikkari perheille:

 

Kunnariketun pesisliikkari on 3–6-vuotiaille suunnattu liikuntaleikkikoulu, jossa kannustetaan lapsia aktiivisuuteen ilon ja onnistumisten kautta yhdessä perheen kanssa.

Tärkeintä Kunnariketun pesisliikkarissa on monipuoliseen liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä pesäpallon alkeita leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti yhdessä perheensä kanssa. 

Pesisliikkarissa lapsi liikkuu yhdessä aikuisen kanssa, aikuinen voi olla kuka tahansa läheinen lapselle.

Toiminta tapahtuu Eurajoen liikuntakeskuksen alueella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Sään ollessa huono tai pesisottelun vuoksi toiminta järjestetään poikkeuksellisesti yhteiskoulun liikuntasalissa (tästä tiedotamme MyClubin kautta.)

Pesisliikkaria järjestetään keskiviikkoisin 15.5.–26.6. yhteensä 8 kertaa.

Pesisliikkarin hinta 20 euroa / perhe. Lasku lähtee, kun ilmoittautuminen on otettu vastaan. Lasku tulee maksaa ennen ensimmäistä kertaa.

Pesisliikkari jaotellaan kahteen ryhmään:

3–4 -vuotiaat (2021 & 2020 syntyneet) ja aikuinen/aikuiset klo 17.00–18.00

Tästä ilmoittautumaan 3-4 -vuotiaiden ryhmään: https://eurajoenveikot.myclub.fi/flow/events/7016024

5–6 -vuotiaat (2019 & 2018 syntyneet sekä 2017 syntyneet) ja aikuinen/aikuiset klo 18.05–19.05

Tästä ilmoittautumaan 5-6 -vuotiaiden ryhmään: https://eurajoenveikot.myclub.fi/flow/events/7016039

Jos perheessä on eri-ikäisiä lapsia ja molemmat haluavat osallistua, voitte valita kumpaan ryhmään osallistutte. 5–6-vuotiaille toiminnat ovat hieman haastavammat,  mitä 3–4-vuotiailla. Laittakaa ilmoittautumisen yhteyteen montako lasta perheestä tulee ja minkä ikäiset.

Jotta saamme hankittua lapsille pesispassin ja vakuutuksen, tulee meillä olla tiedossa lapsen Sportti-ID. Rekisteröitymällä Suomisportiin henkilö saa oman henkilökohtaisen sporttitilin ja Sportti-ID:n

Alaikäisten kohdalla huoltaja rekisteröityy ensin ja liittää sen jälkeen huollettavan profiilinsa alle. Molemmille tulee oma henkilökohtainen Sportti-ID. Tilin luomisen tai lapsen profiilin linkittämisen ongelmatilanteissa ole yhteydessä suomisport@asiakaspalvelu.fi

Tilin voi luoda osoitteessa www.suomisport.fi kohdasta kirjaudu.

Tästä voit katsoa ohjevideon sporttitilin luomiseen: http://www.youtube.com/watch?v=r4UScEULX10&feature=youtu.be

 

Kun olet rekisteröinyt lapsesi Suomisportiin käy tallentamassa lapsen/lasten Sportti-ID -numero ja lapsen/lasten nimet ja syntymävuodet MyClubin sportti-ID -kenttään, jotta voimme hankkia pesispassin ja vakuutuksen. Sportti-ID -tunnus tulee ilmoittaa viimeistään 14.5. tai mikäli ilmoittaudut myöhemmin, toiminnan ollessa jo käynnissä, heti ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätiedot: www.eurajoenveikot.fi/pesis ja https://www.pesis.fi/pesisliikkari/